Mass Effect: Andromeda: nem lesz kötelező a multiplayer

Aki nem akar másokkal játszani, anélkül is végigjátszhatja az új Mass Effectet.

Az ausztrál Kotakunak () adott interjújában Mike Gamble, a Bioware producere elárulta, hogy a multi el fog térni a Mass Effect 3-ban látottaktól.

„Van egy rendszer, amit Strike Teamnek neveztünk el. Ezzel lehet váltani a singleplayer és a multiplayer között. Ezt egy meta-történet köré raktuk, ez a sztori a Helios eseményeit követi. Lesz töltőképernyő, igen, de nem kell megállítanod a játékod, hogy átválts a másik módra, de mivel a narratíva összeköti a szólót a multival, sok értelme van a Strike Teamnek.” Ezt a meta-történetet a multi használata nélkül is végigjátszhatjuk.

Megjelenés március 21-én PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. Modtámogatás a megjelenéskor nem lesz, a multis bétáról pedig nemsokára hallani fogunk a Bioware ígéretei szerint.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu