Project Scorpio: megy a szájkarate az egyik fejlesztőtől

A tegnapi Xbox Project Scorpio „leleplezés” után már támadnak is a zöldek…

Tegnap arról írtunk, hogy az Eurogamer kezei közé került egy irat, ami a Project Scorpio névre hallgató, az év végén érkező, erősebb Xboxot bemutatja. Abból kb. azt a tanulságot vontuk le, hogy nem lesz ez akkora ugrás, mint amekkorának a Microsoft ígérte.

A NeoGAF fórumon Thomas Mahler, a Moon Studios vezérigazgatója elkezdett kommentálni. Na most, Mahler csapata volt a felelős az amúgy tényleg kiemelkedő minőségű Ori and the Blind Forestért, ami X1-re és PC-re jelent meg. Idéznénk, hogy mit írt: „A Microsoftnak egy kis munkát kéne csinálnia, hogy tisztázza azt: a Scorpio nem csak egy béna upgrade (mint ami a PlayStation 4 Pro…), hanem egy valódi next-gen masina, ami visszafele kompatibilis a játékkönyvtáraddal.”

Lehet, hogy Mahler tud valamit, amit mi nem? Elvégre neki lehet rálátása arra, hogy valóban mire is lehet képes az Xbox Project Scorpio, ám next-gen masinának nevezni a jelenleg nem éppen annak TŰNŐ hardvert nem biztos, hogy jó ötlet volt…

Valószínűleg tart attól, hogy a Sony lépéselőnyben van, hiszen az év végén talán meg is tehetik, hogy levágják 350 euróra (~110 ezer forint) a PlayStation 4 Pro árát.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu