Így (is) irthatjuk az ellenséget a Sniper Elite 4-ben [VIDEO]

Hat perces, részletes Rebellion-prezentáció a mediterrán mesterlövészkedésről.

A második világháborúban továbbra is megmarad az, ami a franchise védjegye lett: a „röntgen kameraállások” a gyilkosságok során itt is megjelennek, de itt már akár aknák során is láthatjuk ilyen véresen komoly (szó szerint…) jeleneteket.

Akár ketten is elmehetünk 1943 Olaszországába a kampány során, ahol a szél és a gravitáció is szerepet játszhat abban, hogy hova is repül töltényünk a fegyverünkből. Persze az online kooperatív móka mellett (ahol maximum négyen játszhatunk) a multiplayer sem került elhanyagolásra: hat egyedi pálya, hét játékmód, maximum tizenkét játékos – ezek a jelzők applikálhatóak a multiplayer mellé.

Megjelenés február tizennegyedikén PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu