Konzolokra is érkezik a Dead By Daylight [VIDEO]

A közel két millió PC-s eladással rendelkező játék PlayStation 4-re és Xbox One-ra tart.

A Starbreeze és a Behaviour Digital bejelentette, hogy a tavaly júniusi PC-s megjelenés után (amikor is az első héten 270 ezer kópiát értékesítettek a játékból) most a konzolokra tart a Dead By Daylight, ami egy asszimetrikus multiplayer játéknak nevezhető, hiszen 1v4 felállásban (ezt mintha az Evolve is eljátszotta volna) ígér szórakozást és borzongást.

A vadász célja a másik négy játékos kiiktatása, míg a kvartett feladata a csapdák segítségével a túlélés. A gyilkos és a túlélő is képes fejlődni, így mind a két térfél lehetőséget nyújt arra, hogy felbuffoljuk magunkat, s mivel sosincs ugyanaz a pálya a véletlenszerű generálás miatt, így újrajátszhatóságban sem teljesít alul a Dead By Daylight.

A megjelenési dátumot és az árat a felek később közlik. Addig is íme egy kis játékmenet a PC-s eredetiből:

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu