Final Fantasy XIV: Stormblood: PlayStation 4 Pro patch (is) várható [VIDEO]

MMORPG-t mindenkinek – gondolná a Square Enix, de…

…igen ám, ott van az a bizonyos de. A japán cég fontolgatja, hogy a lehető legtöbb platformon elérhetővé tegyék az MMORPG-t. A The Sixth Axis szerint a játék producere, Naoki Yoshida szerint viszont nem sok esély van arra, hogy a Nintendo Switchre is portolni tudják a Final Fantasy XIV-et – nem szeretnének egy korlátozott kiadást készíteni, amiben a játékosok képtelenek egymással kommunikálni, és ha ez a bökkenő kiküszöbölésre kerül, lehet szó a portról.

Ezzel szemben pedig biztosan érkezik a PlayStation 4 Pro patch, csakhogy a Square Enix ebben az esetben nem a 4K felbontásra állnának rá az erősebb PS4-en, hanem ehelyett a játék teljesítményét javítanák. Erről több részletet később fognak csak közölni.

Az MMO bővülni fog, hiszen június 20-án érkezik a Stormblood kiegészítő PlayStation 4-re és PC-re, amivel egy időben a PlayStation 3-tól is búcsút vesz a játék, amiről megtudtuk, hogy a szamurájokkal is bővülni fog. Ezek a karakterek közelharcban osztják a nagy DPS-t katanáikkal. Akik ezt az osztályt választják, 50-es szintről kezdenek (a Stormblood pedig 70-re emeli a limitet). Addig is íme a nyitó film a Stormbloodból, de a szamurájt, az új területeket, az új várost (Kugane) és lakónegyedet (Shirogane) is szemügyre vehetjük.

 

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu