Yooka-Laylee: verseny-ízelítő [VIDEO]

A Kartos Kartinggel eltérhetünk az addig megszokott műfajtól.

Az ex-Rare-esekből formálódott Playtonic platformere nem fogja csak abba a műfajba zárni magát, ugyanis az új videóban a Kartos Karting, ami egy helyi négy fős multiplayer versengésnek felel meg, pontosan azt mutatja, hogy tudnak a fejlesztők mást is berakni a tavasz egyik ígéretes játékába.

Az előrendelők bónuszként a Toyboxot kapják, ami egy spoilerektől mentes sandbox lenne, és ezen keresztül a játékosok megtanulhatják a Yooka-Laylee mechanizmusait, így felkészítve őket a teljes kalandra. Jelenleg azon törik a fejüket a fejlesztők, hogy miként tehetik elérhetővé konzolon ezt a támogatóknak.

A Banjo-Kazooie szellemi folytatásaként is kezelhető Yooka-Laylee április tizenegyedikén érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, de már az is tudott, hogy a Wii U-ra nem, de helyette a Switchre biztosan érkezni fog egy, még meg nem határozott időpontban.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu