Ingyen hétvége egy shooternek

Egyre gyakoribb, hogy AAA játékok ingyenes időszakokat kapnak.

Ezúttal a PC-seknek kedvez a helyzet, ugyanis a PC-s Call of Duty: Infinite Warfare multiplayer szekciója kapott egy ingyen hétvégét – egészen pontosan február huszonhatodikáig, magyar idő szerint este tíz óráig játszhatunk az Infinity Ward játékával.

Az összes fegyver, Combat Rig, és játékmód is elérhető, viszont a Zombies nem lesz nyitva az ingyen játszóknak, akiknek szintkorlát sem lesz. Természetesen minden elért eredmény átemelésre kerül a teljes játékba, ha megvesszük azt. A játék amúgy is akciós Steamen: az alapjáték fél áron (9 ezer forintért) vásárolható meg, míg a Digital Legacy Edition, ami a Season Passt, illetve a Call of Duty: Modern Warfare Remasteredet is tartalmazza, 33%-os kedvezménnyel vár minket a Steamen.

Hiába, az Activision próbál PC-n is felmarkolni pár új játékost az elvárásokhoz képest alultejesítő Call of Duty jelenleg legújabb felvonásához… de kérdés, hogy vajon sikerül-e nekik?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu