Mass Effect: Andromeda: multiplayer-részletek [VIDEO]

Bár a többjátékos bétatesztet a Bioware törölte, cserébe többet is megtudtunk a Mass Effect: Andromeda multiplayeréről.

Kezdjük kapásból a rossz hírrel: peer-to-peer kapcsolatot fog ehhez a Bioware játéka használni – ezt Fernando Melo, az Andromeda producere erősítette meg egy Twitteren feltett kérdésre adott válaszában.

A multiplayerben az összes faj nőnemű karaktere is játszható lesz, és a pajzsunk színét és mintázatát testreszabhatjuk, ám az arcunkat nem! Hasonlóan a Mass Effect 3-hoz, az Andromedában is lesznek pakkok, amik a játékban használható tárgyakat tartalmaznak, és ezeket vagy játékkal, vagy valós pénzzel szerezhetjük meg. Az XP-vel kapcsolatban a DualShockers azt írja, hogy a mérkőzések során mindegyik játékos egy közös „XP-kasszába” gyűjti a tapasztalati pontokat, és a végén a teljes összeget mindegyikünk megkapja.

A végére egy spoileres videó: az IGN Firstnek köszönhetően az első tizenhárom percet megtekinthetjük a játékból 4K felbontásban, úgyhogy csak saját felelősségre érdemes klikkelni a videóra! Európai megjelenés március 23-án PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu