Tekken 7: nem lesz cross-play

A Tekken producere és a Bandai Namco is megerősítette: nem lesz konzolok és PC-k között átjárás a multiplayerben.

A Tekken 7 ugye PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re is készül, és ebből adódóan felmerülhet a kérdés, hogy a három platform játékosai egymásnak eshetnek-e. A válasz egy egyértelmű nem, de Katsuhiro Harada, a Tekken atyja többször is arra kérte a Twitteren kérdező rajongókat, hogy a „first party” cégeket kérjük erre.

Ezzel azt fejezte ki, hogy a Sony-n és a Microsofton múlik a lehetőség, nem pedig rajta. Korábban viszont azt mondta, hogy a PC-sek esetében könnyen fennállhat a csalás lehetősége, így valószínűleg el is felejthetjük a „szabad” multiplayert. Harada még azt is mondta, hogy a Street Fighter V és a Killer Instinct esetében azért van cross-play a PS4-PC és az X1-PC között, mert a két játék az adott konzolon exkluzív cím.

A Tekken 7 június másodikán fog megjelenni.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu