Hatalmas frissítést kapott a No Man’s Sky [VIDEO]

Íme a The Path Finder update… óh, de vicces, a Hello Games a Mass Effect: Andromedára utal a címmel.

A No Man’s Sky augusztusi megjelenésekor nem éppen teljes formájában került a boltokba PlayStation 4-en és PC-n, de a fejlesztők nem adták fel, és immáron a második nagy frissítést kapta a játékuk, így a Foundation frissítés után itt van a The Path Finder update is.

A játék most már támogatja a PlayStation 4 Pro-t, bekapcsolásra került a HDR, és több, nagyobb felbontású textúra is a No Man’s Sky-ba került – a szebb látványt a Photo móddal meg is örökíthetjük. Megjelentek az exocraftok, így gyorsabban mozoghatunk a bolygókon, illetve több erőforrást is magunkkal cipelhetünk, vagy akár versenypályákat is létrehozhatunk nekik. Lassan a multiplayerbe is átlép a No Man’s Sky, ugyanis meglátogathatjuk a többi játékos bázisát, esetleg versenypályáit (PC-n pedig a Steam Workshoppal könnyebben megoszthatjuk ezeket). Permadeath mód is van már, így mindössze egy életünk lehet a módosított Survival módban – ha meghalunk, vége a dalnak, és ha a hajónk megsérül, az le fog zuhanni a bolygókra!

A fegyverek (ezekből több új típus került be) és a hajók specializálódtak, és a teherszállítóban eltárolható több hajó miatt gyorsan válthatunk az osztályok között. A hajók maguk is besorolásra kerültek minőségük alapján, így C, A, B, és S kategóriát kaptak (az S a legjobb) – a régit eladhatjuk pár kreditért, ha újat vennénk.

Az űrállomásokon több kereskedő van, akik új fizető eszközt, a Nanite Clustereket használják. Új tervrajzok is bekerültek, és a kereskedők tervrajz-készlete rendszeresen feltöltésre fog kerülni. A legjobbak megszerzéséhez az adott fajjal jó kapcsolatban kell lennünk. A bázisunknál is lesznek kereskedők, akik az építéshez szükséges cuccokat fogják kínálni. A bázisunkhoz is 40 új alkatrész került be – új színek, anyagok, matricák, és bútorzat is vár ránk.

Több részlet a játék weboldalán – elkéstek ezzel, nem?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu