Menu

Hatalmas frissítést kapott a No Man’s Sky [VIDEO]

Íme a The Path Finder update… óh, de vicces, a Hello Games a Mass Effect: Andromedára utal a címmel.

A No Man’s Sky augusztusi megjelenésekor nem éppen teljes formájában került a boltokba PlayStation 4-en és PC-n, de a fejlesztők nem adták fel, és immáron a második nagy frissítést kapta a játékuk, így a Foundation frissítés után itt van a The Path Finder update is.

A játék most már támogatja a PlayStation 4 Pro-t, bekapcsolásra került a HDR, és több, nagyobb felbontású textúra is a No Man’s Sky-ba került – a szebb látványt a Photo móddal meg is örökíthetjük. Megjelentek az exocraftok, így gyorsabban mozoghatunk a bolygókon, illetve több erőforrást is magunkkal cipelhetünk, vagy akár versenypályákat is létrehozhatunk nekik. Lassan a multiplayerbe is átlép a No Man’s Sky, ugyanis meglátogathatjuk a többi játékos bázisát, esetleg versenypályáit (PC-n pedig a Steam Workshoppal könnyebben megoszthatjuk ezeket). Permadeath mód is van már, így mindössze egy életünk lehet a módosított Survival módban – ha meghalunk, vége a dalnak, és ha a hajónk megsérül, az le fog zuhanni a bolygókra!

A fegyverek (ezekből több új típus került be) és a hajók specializálódtak, és a teherszállítóban eltárolható több hajó miatt gyorsan válthatunk az osztályok között. A hajók maguk is besorolásra kerültek minőségük alapján, így C, A, B, és S kategóriát kaptak (az S a legjobb) – a régit eladhatjuk pár kreditért, ha újat vennénk.

Az űrállomásokon több kereskedő van, akik új fizető eszközt, a Nanite Clustereket használják. Új tervrajzok is bekerültek, és a kereskedők tervrajz-készlete rendszeresen feltöltésre fog kerülni. A legjobbak megszerzéséhez az adott fajjal jó kapcsolatban kell lennünk. A bázisunknál is lesznek kereskedők, akik az építéshez szükséges cuccokat fogják kínálni. A bázisunkhoz is 40 új alkatrész került be – új színek, anyagok, matricák, és bútorzat is vár ránk.

Több részlet a játék weboldalán – elkéstek ezzel, nem?

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu