Dark Souls III: The Ringed City: ízelítő az utolsó DLC-ből [VIDEO]

A Dark Souls III célegyenesre fordul a második, egyben utolsó DLC-jével.

A The Ringed City névre hallgató DLC, aminek a megjelenése sincs már olyan messze, három új videót kapott: a játékmeneten túl az Aquamarine Dagger Trick fegyver, illetve egy bossfight került (valamelyest) bemutatásra a FromSoftware játékából. Akinek ez sem lenne elég, március tizenötödikére a Bandai Namco (a kiadó) több újdonságot ígért a DLC-vel kapcsolatban egy livestreammel. Addig remélhetőleg ez a három videó képes lesz kitölteni az űrt…

A Dark Souls III története március huszonnyolcadikán ér véget PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n – ekkor érkezik meg a The Ringed City DLC, ami a szokásos új dolgokat ígéri a világ végén (szó szerint itt került elhelyezésre a város ugyanis).

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu