Brutális összegre perel a Blizzard egy csalást áruló céget!

A Blizzard gyakran perli be azon cégeket, amik nem tevékenykednek korrekt módon, és emiatt a német bíróságon egyszer már győzött is a csapat a Bossland ellen, viszont most jön a második kör.  A tét most nem kevesebb, mint nyolc és fél millió dollár! No de mi is ez a Bossland?

Itt pénzért csalhatunk. Wallhack, játékost helyettesítő tevékenység elvégzése, ilyesmi, tehát olyan dolgok, amik nem nagyon megengedettek (emiatt is rúgott ki úgy 1500 játékost a Ubisoft a For Honorból, mert farmoltak) – főleg az „automatizációra”, azaz a játékos helyett gép által elvégzendő cselekedetekre álltak rá. És milyen meglepő, de olyan játékokhoz lehet csalásokat szerezni, mint a World of Warcraft, a Diablo III, az Overwatch, vagy a Heroes Of The Storm.

A Blizzard azért perli a Bosslandet, mert szerintük a site visszaél a szerzői jogokkal, ráadásul sokan otthagyják a cég játékait, ami pedig anyagi vonzatban is rossz hatással van a „hóviharosokra”. Az igényelt kártérítés úgy 2,5 milliárd forint átszámítva.

A fair play mindig fontos, így nem csoda, hogy a Blizzard nem hagyja a Bosslandet futni.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)