Final Fantasy XIV: búcsú az időkorláttól!

Az ingyenes időszak egy MMORPG esetében nem biztos, hogy elég lehet a játék megítélésére.

Emiatt is dönthetett úgy a Square Enix, hogy az eddig tizennégy napra limitált, előfizetés-mentes játékot módosítja. Ezért is közölte a cég a PlayStation Blogon, hogy innentől nincsen tizennégy napos időkorlát az előfizetés nélkül játszóknak, de így is maradtak korlátozások a játékban, ami várható volt.

A harmincötös szintig minden tartalom elérhető marad, így több munkát is vállalhatunk, a Deep Dungeon első tíz szintjén próbálhatjuk ki magunkat, így pedig több időt eltölthetünk a Final Fantasy XIV világában, mint eddig.

A PlayStation 4-seknek ide, a PC-seknek pedig ide klikk.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)