Valami újon dolgozhat a Blizzard?

A Blizzard már ráállított valakit egy új projektre.

Ez a valaki nem más lenne, mint David Kim, aki a Starcraft 2 fő játékmenet-tervezőjeként mostanában sok mindent nem csinált, ugyanis a Blizzard jóformán maga mögött is hagyta a Legacy of the Void után a játékot. (Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy azóta ingyenesen elérhetővé tették az első részt a Brood War kiegészítővel, miközben a Remastered kiadás júniusban érkezik a Starcraftból.)

Kim is bejelentette, hogy valami másnak ült neki. Októberben Tom Chilton, egy korábbi World of Warcraft rendező, majd decemberben Dustin Browder, a Heroes of the Storm rendezője váltott át valami be nem jelentett projektre a PCGamesN szerint, és kizárt, hogy ők hárman ne ugyanazon munkálkodjanak.

…esetleg több dolgot is várhatunk a Blizzardtól?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu