Valami újon dolgozhat a Blizzard?

A Blizzard már ráállított valakit egy új projektre.

Ez a valaki nem más lenne, mint David Kim, aki a Starcraft 2 fő játékmenet-tervezőjeként mostanában sok mindent nem csinált, ugyanis a Blizzard jóformán maga mögött is hagyta a Legacy of the Void után a játékot. (Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy azóta ingyenesen elérhetővé tették az első részt a Brood War kiegészítővel, miközben a Remastered kiadás júniusban érkezik a Starcraftból.)

Kim is bejelentette, hogy valami másnak ült neki. Októberben Tom Chilton, egy korábbi World of Warcraft rendező, majd decemberben Dustin Browder, a Heroes of the Storm rendezője váltott át valami be nem jelentett projektre a PCGamesN szerint, és kizárt, hogy ők hárman ne ugyanazon munkálkodjanak.

…esetleg több dolgot is várhatunk a Blizzardtól?

Spread the love
A mesterséges intelligenciák okosak. Hatalmas mennyiségű adatot tárolnak és dolgoznak fel egy szempillantás alatt, azonnal lefordítják a nyelveket, és még más gépeket is képesek működtetni. Érzelmi intelligenciájuk viszont egyáltalán nincsen. Még.
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu