Quake Champions: íme a hatodik karakter [VIDEO]

Gyorsan eljutottunk ide az új Quake-kel.

Ezúttal Galena, egy paladin (neki nem a World of Warcraftban lenne a helye? (Nem! Elég volt a World of Warcraftból! 😀 -BadSector) bemutatója kerül terítékre. Aktív képessége az Unholy Totem, ami területre ható cucc lesz: a környezetében maradva Galenát gyógyítja, ám a többieket sebzi. A passzív skill a Channeling. Hogy ez pontosan mit is akar jelenteni, azt a Bethesda szó szerint elfelejtette (!!!) elmondani. Nem vicc, ezt a képességet nem részletezték. Érdekes, eddig mindenkinél részletesen leírták, milyen aktív és passzív skillek várhatóak a Quake Championsbe… (még a weboldal sem ír róla semmit!)

A keménykedő paladinhölgytől még az ördög is fél saját állítása szerint, és mi sem kerülnénk vele egy óvatlan pillanatban egy elhagyatott zsákutcába…

A játék zárt bétája jelenleg is tart, és valószínűleg a 2017-es év során lesz esedékes a PC-s megjelenés, hacsak nem egy halom karaktert pakolnak a „nem egyenlő” Quake-be. (Ez azért szomorú, hogy echte Overwatch-klónt csinálnak a jó öreg „kvékből”…)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu