Night Trap: 25th Anniversary Edition: újra a kilencvenes évekbe tartunk? [VIDEO]

Egy elfeledett műfaj tér vissza. Jaj nekünk.

A Night Trap először 1992 őszén jelent meg SEGA CD-n, de később 32X, 3DO, illetve DOS/Mac OS portot is kapott a kilencvenes évek derekán. Nem mond semmit még a név? Jó, akkor leírjuk a műfajt: interaktív film. Igen, ilyesmit nem véletlenül nem látunk gyakran, de akkortájt sokan kipróbálták magukat a CD adotta lehetőségekkel: több hely, több tartalom, meg persze több töltési idő.

Idén 25 éves a Night Trap, így jön az évfordulós újrakiadás PlayStation 4-en és Xbox One-on. Az öt tinédzser lány a Martin család otthonában tölt el egy hétvégét, nekünk meg meg kell a vámpíroktól védeni őket kameráninkkal és csapdáinkkal.

Lemezes kiadásban is érkezik tavasszal a Limited Run gondozásában (feltehetőleg csak Észak-Amerikában) a játék, aminek felújított változatát a Screaming Villains fejleszti.

Adam Jensen jól megmondta: I never asked for this…

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu