Shadow of the Tomb Raider: mikor lesz végre bejelentve?

A metrós szivárgás után jogos a kérdés: mikor tér vissza Lara baba?

Ugye a Shadow of the Tomb Raidert onnan ismertük meg, hogy valaki egy montreali metrón ülve dolgozott egy prezentáción, ahol ennek a játéknak a címe is felbukkant. Csakhogy azóta a Square Enix és az Eidos Montreal nem nagyon akar semmit sem mondani a játékról. (Igen, nem a Crystal Dynamics fog emögött állni: ők rá lettek állítva a Disney-megállapodás miatt az Avengers Marvel-játékra.) Mondhatnánk, hogy na majd az E3-on bejelentik…

A Turning Point, egy Tomb Raider-fansite szerint viszont a Crystal Dynamics senior közösségi menedzserére, Meagan Marie kommentjére hivatkozva nem fogják ott bemutatni az új Tomb Raidert, mivel „Larának ez egy csendes E3 lesz, de alig várjuk, hogy az év folyamán később láthassuk őt.”

Hold on. Let's wait a little bit more time !

Közzétette: Turning Point – 2017. április 28.

Akkor ebből még egy Gamescom bejelentés lehet augusztus vége felé, és a megjelenési dátum 2018 március környéke lehet, és így két és fél évente jönne átlagban egy új rész: 2013 reboot márciusban, 2015 novemberében Rise of the Tomb Raider, 2018 márciusában Shadow of the Tomb Raider, ami… ha hihetünk Marie tweetjének, Egyiptomban játszódhat?!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu