Crash Bandicoot N. Sane Trilogy: még mindig „kettő” [VIDEO]

A kettesből kanyaríthatna végre a Vicarious Visions egy hármast.

Hülyén hangzik az a mondat? Igen, de még mindig a második részt látjuk csak a trilógiából, holott ne feledjük el, hogy az N. Sane Trilogy megjelenése már két hónapra sincs. Ugye nem az lesz, hogy lazán összecsapják a harmadik rész felújítását, miközben az első és a második rész a Naughty Dog alkotásaiból hozni fogják azt a szintet, amit elvárhatunk 2017-ben egy platformer új köntösbe rakása után…?

Remélhetőleg félelmeink nem megalapozottak. Addig is a trilógia második részének a tizenkettedik pályájából, a Sewer Or Laterből láthatunk egy kis játékmenetet, már ha négy és fél perc kicsinek is tekinthető. (Egy pálya esetében mondjuk a válasz igen.)

A Crash Bandicoot N. Sane Trilogy PlayStation 4-re június harmincadikán érkezik, és az Activisiont ismerve biztos kihúzza a játékot később PC-re is, ugyanis korábban egy Activisionös szóvivő lazán elszólta magát egy rendezvényen. Na itt van még egy előrendelői téma videó is:

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu