Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy: végre videón a harmadik rész is [VIDEO]

PlayStation 4 Pro-s videóval, illetve az eredeti dobozképek felújított változataival is szolgálhatunk.

Több oldal is nekiült a Crash Bandicoot: Warpednak, azaz a Naughty Dog eredeti trilógiájának a harmadik részének, de mi csak egyet rakunk be közülük, hiszen a lényeg így is átjön a Polygon 11 perces videójából, amin kommentár sincsen. Végre hallgatott ránk a Vicarious Visions, a trilógia felújításának felelős fejlesztői – jó egy hónappal a megjelenés előtt végre mindhárom játékból láthatunk ízelítőt. Ideje volt.

A második videó egy PlayStation 4 Pro-n került rögzítésre, ezt a VG247 oldaláról csentük el – akinek már ott figyel a szobájában az erősebb PlayStation 4, kb. ilyesmire számíthat majd teljesítmény tekintetében. Végezetül a három eredeti PS1-es dobozképet is felújították nekünk, ez is megtekinthető a karaktertömkelegünk alatt.

A Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy (először?) PlayStation 4-re érkezik június harmincadikán.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu