[E3 2017] A Way Out: az EA Originals program folytatódik [VIDEO]

Josef Fares (Brothers – A Tale Of Two Sons) új játéka az EA Play során került először a közönség elé.

A konferencia során Patrick Söderlund, az EA Worldwide Studios felelős alelnöke azt mondta, hogy a Hazelight játéka minden, ami az EA Originals lenni szeretne. Ez az egy éve bejelentett program, ami az Unravel sikerein felbuzdulva jött létre, lehetőséget ad indie stúdióknak az ötleteik játékba öntésére – eddig sem a Fe, sem a Sea of Solitude, a két eddig ismert EA Originals cím nem készült el. A harmadik, A Way Out viszont nagyot dobott.

Ebben a játékban két karakter játssza a főszerepet (Leo és Vincent, akik amúgy nem ismerik egymást), és ebből ki is lehet könnyen találni, hogy kooperatív játékról van szó, sőt, az előadás során az is megemlítésre került, hogy CSAK helyi coopban, osztott képernyősen lesz játszható a Prison Break elképzelését mintha lenyúló A Way Out.

A Way Out 2018 elején érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu