Az Assassin’s Creed: Origins single-player lesz… vagy mégsem? [VIDEO]

A Ubisoft új ígérete nem teljesen tisztázta idáig a helyzetet.

A játék rendezője, Ashraf Ismail az E3 Coliseum beszélgetésén elárulta, hogy az Assassin’s Creed: Origins egyjátékos lesz, de mégis rendelkezni fog online funkciókkal, de hogy pontosan mit is ért ezalatt, azt még nem közölte. (Mikrotranzakciók…?) Ezek fejleszteni fogják a játékélményt, de valószínűleg valamilyen ranglétra, leaderboard lesz ebből, mert multiplayer köztudottan nem lesz az Originsben. És nem csak az nem lesz, hanem minitérkép sem (és ez a Far Cry 5-re is vonatkozik) – a Skyrim hatása azért meg fog mutatkozódni Egyiptomban is.

Az Assassin’s Creed: Origins október huszonhetedikén fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra, és PC-re. Talán tényleg jót tett a franchise-nak az egy éves szünet.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu