Star Wars Battlefront II: alpha-játékmenet ládákkal és kártyákkal [VIDEO]

Úgy tűnik, hogy elkezdődött az alphateszt az ősszel érkező Battlefrontból.

A DICE/Criterion/Motive trió úgy tűnik, hogy a Blizzardtól átvett pár ötletet, ugyanis a ládákat behelyettesíthetjük a lootboxokkal, és a star cardok is azért ismerősek lehetnek más játékokból. Mást nem is nagyon kell mondani a két lenti, alpha játékmenetet tartalmazó videón túl, csak talán annyit, hogy az ingyenes DLC-ket már talán sejthetjük, hogy miként fogja finanszírozni az Electronic Arts – követik az Overwatch példáját.

A Star Wars Battlefront II november tizenhetedikén fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Ezt a játékot 2018-ban a Visceral Star Wars projektje követi, aminek szivárgásáról már két alkalommal is beszámoltunk.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu