Pihenőt tart a Five Nights At Freddy’s alkotója a sorozatával

Scott Cawthon hátralépne a sorozatától, így a 6. számozott résznek – ami fejlesztés alatt állt – lőttek.

A rajongókat egy Steames közösségi posztban tájékoztatta arról, hogy mi is a helyzet. „Miután arra erőltettem magamat, hogy naponta dolgozzak rajta, rájöttem valamire – egyszerűen nem akarok ezen dolgozni. Mindegyik rész megjelenésekor úgy vélem, hogy az elvárások magasabbra kerülnek, és jogosan. Mindegyiknek jobbnak KELLENE lennie az előzőnél! Csakhogy a nyomás elkezd növekedni, és attól félek, hogy az életem más részeit hanyagoltam, csak azért, hogy az elvárásokkal tudjam tartani a lépést.”

Részleteket a Five Nights At Freddy’s 6-ról nem akart elárulni, de azt még hozzátette, hogy a FNaF-ot nem fogja teljesen maga mögött hagyni, és valami szórakoztatót szeretne a rajongóknak létrehozni. (Film, könyv, VR-játék így is készül.)

Valószínűleg a spin-off Five Nights At Freddy’s World is keresztbe tehetett Cawthonnak.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu