Mindenkinek elérhető lett a Mass Effect: Andromeda demója

Az Electronic Arts és a Bioware mindhárom főbb platformon megnyitotta a kapukat.

A Mass Effect Twitter-fiókja írta, hogy a demó most már PlayStation 4-en is elérhető az Xbox One és a PC mellett. A Sony konzolja eddig lépéshátrányban volt, ugyanis erre a platformra nem elérhető az EA Access program.

A demó segítségével tíz órányi játékmenet döntheti el bennünk, hogy vajon az Andromeda megüti-e nálunk az eredeti trilógia által felállított mércét, vagy elmarad tőle, így végül egy uninstallal végződik a történet a happy end (?) helyett. A demóval a multiplayert is kipróbálhatjuk, nem kötelező csak a kampányban elmerülni – már amennyire benne el lehet, játékostól függ.

Úgyhogy aki eddig kivárt: irány a PlayStation Store!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu