Call of Duty: WWII: a multis osztályokról

A Sledgehammer részletezte, milyen csoportokra oszthatjuk majd a katonákat a második világháborús lövölde multiplayerében.

A PlayStation Blogon tűnt fel az öt divízió részletezése. Az Armored, páncélos osztag stabil gépfegyverével (amit falakra is felrakhat) gyorsan leszedi a védtelen ellenfeleket, miközben védve vannak a lángszóróktól, vagy ellenséges robbantásoktól. Az anti-tank gránáttal a járműveknek is odacsaphat. Nincs shell shock hatás sem.

A Mountain, hegyi osztag mesterlövészpuskával osztja a killeket: ha lefedi a környezetetét, elfojtott lélegzetével aim assist és az ellenfelek nevei is felbukkannak, a füstgránáttal és az S-Mine 44-gyel pedig meg tud pattanni. A Streakek alatt rejtett marad és csendesebben tud mozogni.

Az Airborne csoportnak hangtompított gépfegyvere van, ám cserébe hosszabb távon nem éppen hatékony, de cserébe sokáig és gyorsabban tud sprintelni, illetve gyorsabban megmássza a tereptárgyakat.

Az Expeditionary, expedíciós osztag a szabotázsra, behatolásra és robbantásokra specializálódott. Shotgunjával lángra kapnak ellenfelei, taktikus és halálos eszközt választhat magának, gyorsabban és messzebbre dobhatja el őket, ráadásul sprintelés közben is megteheti ezt. A megölt ellenfeleinek cuccaiból is felvehet dolgokat.

Az Infantry, gyalogos osztag a mindenben átlagost képviseli, de puskájával minden távra elég hatékony, extra felszerelést tehet a fegyverére, több tárral rendelkezik, és célzás közben is gyorsabban mozog.

A Call of Duty: WWII november 3-án jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Egy hónapra vagyunk már csak a bétától!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu