Star Wars: Battlefront II: a korszakokon átívelő osztályok

Több korszak, több helyszín, és emiatt több változás vár ránk a Star Wars: Battlefront II multiplayerében.

A PlayStation Blogon olvashatjuk, hogy az eltérő korszak a történelemben azért a kinézetet is változtathatja az adott karakter esetében. Példaként a DICE a Heavy Troopert hozta fel két képpel. (Amúgy négy osztály van, a többiek: assault, specialist, officer.) Kinézetben merőben eltérnek, ám képességük meg fog egyezni, hogy ne legyen itt balanszbeli felborulás.

A Heavy Trooper képességeit is megtudtuk: az egyikük egy pajzs lesz, amit maga elé tartva lassan előre tud menetelni, miközben tüzel elsődleges fegyverével. A másik képessége a Sentry: egy erős, középtávra ható csatamódba léphet – gyorsan tüzelő, erős lézerfegyverrel támad, ám cserébe lassú lesz. Tank, tank, tank.

A Star Wars: Battlefront II november 17-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu