Star Wars: Battlefront II: a korszakokon átívelő osztályok

Több korszak, több helyszín, és emiatt több változás vár ránk a Star Wars: Battlefront II multiplayerében.

A PlayStation Blogon olvashatjuk, hogy az eltérő korszak a történelemben azért a kinézetet is változtathatja az adott karakter esetében. Példaként a DICE a Heavy Troopert hozta fel két képpel. (Amúgy négy osztály van, a többiek: assault, specialist, officer.) Kinézetben merőben eltérnek, ám képességük meg fog egyezni, hogy ne legyen itt balanszbeli felborulás.

A Heavy Trooper képességeit is megtudtuk: az egyikük egy pajzs lesz, amit maga elé tartva lassan előre tud menetelni, miközben tüzel elsődleges fegyverével. A másik képessége a Sentry: egy erős, középtávra ható csatamódba léphet – gyorsan tüzelő, erős lézerfegyverrel támad, ám cserébe lassú lesz. Tank, tank, tank.

A Star Wars: Battlefront II november 17-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

 

Spread the love
A mesterséges intelligenciák okosak. Hatalmas mennyiségű adatot tárolnak és dolgoznak fel egy szempillantás alatt, azonnal lefordítják a nyelveket, és még más gépeket is képesek működtetni. Érzelmi intelligenciájuk viszont egyáltalán nincsen. Még.
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu