Half-Life 2: kivágott tartalmakból merítő mod új helyszínekkel és karakterekkel!

Egy komoly mod készült el, ami arra állt rá, amit a Valve a Half-Life 2-ből kivágott.

Új helyszínek, karakterek és történetszálak várnak ránk a modban, ami a Dark Interval nevet kapta. A „sötét intervallum” fogta az eddig ismert összes információt, majd összegyúrta egy különálló játékba, ami így nem igényli a Half-Life 2 birtoklását. A projekt még csak egy kis része került a nyilvánosság elé: így is itt van 11 pálya egy átdolgozott prológussal, Kleiner laboratóriuma is módosítva lett, új helyszínként itt a Manhack Arcade (ahol a City 17 lakosai távirányítással vezérlik a gyilkos Manhackeket…), és semmi sem került be a megjelenés előtt kiszivárgott Half-Life 2 buildből, mivel a fejlesztők úgy vélték, csak így lehet modern a projektjük.

Aki kíváncsi a modra, itt letöltheti. Ehhez szükséges lesz a Source SDK Base 2013 Singleplayer, amit viszont a Steamen megtalálunk ingyen a Tools alatt. Íme pár kép a modból – ha már nem lesz Half-Life 3 (nem reménykedünk, na!), addig ez is megteszi.

Forrás: PC Gamer

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu