Call of Duty: WWII: a főhadiszállás nem üres már!

Lassan visszatér az a funkció, ami a megjelenés után gyorsan eltűnt a második világháborús FPS-ből.

A Destiny után ez a játék is próbálkozik egy közösségi térrel, ami a Headquarters lenne, aminek elvileg maximum negyvennyolc játékost kellene elbírnia, ám a kapcsolódási problémák miatt ez nem működött úgy, ahogy kellene, ezért a Sledgehammer a november 3-ai megjelenés után nem sokkal le is lőtte ezt, így alapból csak egyedül voltunk ott.

A CharlieIntel a Twitteren viszont arról ír, hogy lassan elkezdődött ennek az ideiglenes állapotnak a lezárása, ugyanis ők egy teljes főhadiszállással találták szembe magukat, így valószínűleg a supply dropok (lootbox pepitában…) kinyitása többé már nem lesz probléma az idei Call of Duty-ban.

Viszont mikor lesz végre egy olyan AAA játék a piacon, aminek multiplayer részlege problémamentesen képes elindulni?

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu