The Game Awards 2017 – Josef Fares (A Way Out): „B*ssza meg az Oscar-díj!” [VIDEO]

Az egykori filmrendező elég komolyat mondott a The Game Awardson.

Josef Fares mostanában már a játékokkal foglalkozik – előző játéka a Brothers: A Tale of Two Sons volt. A The Game Awardson mikrofont ragadva először is megköszönte Geoff Keighleynek (a TGA kiötlőjének) a műsort, de utána letolta az Oscar-díjat (konkrétan azt mondta, hogy „b*ssza meg”), aztán a lootboxokról is beszélt, de az ő játékát szerinte az Electronic Arts nem változtatta meg, és ő nem szeretné szidni őket, mivel ő (és csapata, a Hazelight) velük egészen jó viszonyban van. A végén azért mondott egy ilyet is: „néha minden kiadó elb*ssza.” (Vajon fizetett az EA ezekért a kommentekért?)

A korábban A násznagy esküvője és a Zsernyákok című filmeken dolgozó Fares játéka, a kooperatív börtönből való menekülés, A Way Out március 23-án kerül a boltokba PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n, mégpedig féláron, 30 dollár/euróért, így kb. 9-10 ezer forintba fog fájni majd „A kiút”.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu