Bajban volna a Dragon Age 4?

Nem tűnik jelenleg jónak a Dragon Age új részének a jövője…

Foglaljuk össze a BioWare utóbbi egy évét: miután kiadták a Mass Effect: Andromedát (ami nem nagyon érte utol az eredeti trilógia sikerét), megerősítették, hogy készül az új Dragon Age, csak közben Marc Laidlaw, a Dragon Age egyik fontosabb alakja lelépett, és a BioWare inkább a 2019 elejére tolt Anthemen dolgozik. Ez eddig tiszta, de Laidlaw a GDC-n felhősebb jövőképet vázolt fel a USGamernek a Dragon Age jövőjéről…

„Egy új kihívást szerettem volna, és tudtam, hogy a stáb tagjainak áthelyezése kihatott volna a Dragon Age 4 megjelenési dátumára. Egy nagyon kicsi, „csontváz” csapatom maradt volna. Szerencsés vagyok, mert Patrick Weekes kiemelkedően jó vezető író, és Daniel Keding is hasonlóan jó vezető tervező. Ők ketten olyan veteránok, akik képesek egy elképzeléshez ragaszkodni. Azt gondoltam, hogy ha valaha is eltávoznék a BioWare-től, ez lenne a legjobb, a legkevesebb zavart keltő időpont rá. Szóval eléggé meglepődnék, ha a terveim teljesen változatlanok maradtak volna azóta is.”

Laidlaw arról is beszélt, hogy a történet milyen irányba ment volna: a főbb szereplők között ott lett volna Solas, aki a Dragon Age: Inquisitonben is kulcsszereppel rendelkezett: „Értelemszerűen van egy út Solas felfedezéseivel. Ha játszottad a Dragon Age: Inquisiton Trespasser DLC-jét, tudod, hogy logikusan mi következne…”

Úgyhogy a Dragon Age 4 minden bizonnyal addig nem készül el, amíg az Anthemet be nem fejezi a BioWare. Ha buknak azzal a játékkal, lehet, hogy a BioWare-nek is vége lesz… de ne legyen így.

Forrás: USGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu