Megjelenési dátumot kapott a GWENT, de még van munka vele bőven

A következő hónapok nem fognak munkálatok nélkül telni.

A CD Projekt RED közölte, hogy a fejlesztés következő fázisa a Homecoming (Hazatérés) nevet kapta, és közel fél éves „teljesen erre fókuszáló” fejlesztést takar, így a GWENT, illetve a Thronebreaker kampánya is meg fog jelenni az időszak végére.

Emiatt mindössze két frissítés lesz a Homecoming-időszak alatt. Az első még áprilisban behozza a még hiányzó Premium kártyákat és a frakcióhoz kötött asztalskineket, májusban pedig balanszolás és „a Create-hez köthető új megközelítés” érkezik. A CD Projekt RED saját bevallása szerint is eltért a GWENT eredeti elképzelésétől, ezért is kapta a Homecoming nevet a fejlesztés következő szakasza.

Nyolc alapköve lesz a fejlesztésnek: a játékmenetben a lényeg az, hogy a GWENT egy csatatérré váljon, a főbb játékosokra koncentráljon, és az érmés mechanikát is kijavítják, hogy azon játékosok, akik másodikként kezdenek, ne kapjanak előnyt. A tábla is frissítésre kerül és a The Witcher is visszatér (ez a két pont van a vizualitás alatt), a játékos fejlődését újragyúrják, illetve a skillekre és tevékenységekre fókuszálnak… és persze nyolcadikként a single player (Thronebreaker) sem elhanyagolandó.

Tehát októberben lép ki bétából a GWENT, feltehetőleg PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n egyaránt.

Forrás: CD Projekt RED

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu