Wreckfest: megjelenési dátumot kapott a Flatout fejlesztőinek új reménysége [VIDEO]

A Bugbear játéka nem fogja elhanyagolni a konzolokat sem.

A Wreckfest eredetileg Next Car Game néven volt bejelentve és már jó ideje elérhető a Steam korai hozzáférésében. De már nem lesz ott sokáig, ugyanis a THQ Nordic egy kicsit viccesre véve bejelentette, hogy „mindössze” 1611 nappal az Early Access megjelenés után június 14-én véglegesítve meg fog jelenni PC-n.

A Flatout szellemi folytatásának is nevezhető, igencsak komoly sérülési modellel rendelkező roncsderbi, amiben még a járgányunkat is tuningolhatjuk, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is meg fog jelenni, mégpedig november 20-án – becsülendő, hogy a konzolportokra extra időt szánnak, hiszen így lehetősége lesz a finn fejlesztőcsapatnak jól behangolni a Wreckfestet akár PlayStation 4 Pro-ra és Xbox One X-re is.

A játékot mutassa be helyettünk egy PC-s videó – echte Flatout, és egyszerűen hangulatos. Ha jó lesz a port, tuti, hogy sikere lesz!

Forrás: WCCFTech, Twitter

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu