Megjelenési dátumot kapott a Code Vein! [VIDEO]

A Bandai Namco végre dátumot adott az „anime Soulsnak”.

Először az amerikai és japán részletekről tudunk beszélni: az előrendelők a tengerentúl egy God Eater vendégszereplős fegyverszettet kapnak (Blanched Greatsword, Cerulean Spear, Crimson Longsword), plusz a Venous Claw fegyvert is. A japánoknak nem meglepő módon jóval több jár…

Ott a PlayStation 4 kiadás egy Bloodthirst Edition változatban is megjelenik (az Xbox One-os pedig nem, az kizárólag digitálisan fog arrafelé kijönni): ez egy különleges dobozban a játék lemeze mellett egy 17 centis Mia Karnstein-figurát, egy művészi könyvet, egy 22 dalt tartalmazó soundtrack CD-t, illetve a játékhoz egy kódot is tartalmaz, amivel a Bloodthirster pakkot lehet aktiválni (három kiegészítő és egy maszk). Az előrendelők a God Eater-fegyvereken kívül egy Code Vein x God Eater PS4-témát, illetve a fizikai változatot előrendelők egy 10×14,8 centis kártyát is kapnak. Az európai kiadás is megkapja ezt a gyűjtői kiadást, ám itt a soundtrack CD és a művészi könyv digitálisan üti csak a markunkat. Ezt a francia Jeuxvideón láttuk.

A Siliconera szerint mindegyik első nyomású példány egy Blood Veil szettet garantáló kóddal is rendelkezni fog.

Kicsit érthetetlen az európai információhiány, de legalább a megjelenési dátum errefelé is garantált: a PlayStation 4, Xbox One, PC megjelenés egyaránt szeptember 28-án lesz, Japánban pedig egy nappal korábban jön ki konzolokra a Code Vein.

Forrás: Gematsu, SiliconEra, Jeuxvideo

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu