[E3 2018] Doom: Eternal: a pokolba a folytatásokkal? [VIDEO]

A Pokolba a folytatással!

A Bethesda E3-as műsora során került bejelentésre, hogy a 2016 tavaszán kiadott DOOM, ami az id Software legújabb, és igencsak technikai sikernek nevezhető id Tech 6 engine-jét használta, közvetlen folytatást fog kapni – mivel a sztori nem tűnt lezártnak, ez várható is volt.

„Éld át a sebesség és erő alapvető kombinációját a következő előre ugrással az előre törő, belső nézetes harcokban. Doom Slayerként visszatérsz, hogy bosszút állj a Pokol erőin. Harcolj több dimenzión keresztül, ahogy új és klasszikus démonokat irtasz erős, új fegyverekkel és képességekkel, miközben Mick Gordon új, lüktető soundtrackje duruzsol,” írja a Bethesda hivatalos közleménye. A soundtrack az első részben is eléggé komolyan odavágott, úgyhogy nehéz lesz hozzá felnőni, de mivel azt is Mick Gordon hozta össze (ő dolgozott amúgy a 2017-es Prey, illetve a 2014 óta kijött három Wolfenstein-játék soundtrackjén), bízhatunk benne.

Az id Software által fejlesztett Doom: Eternal PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re érkezik. Megjelenési dátuma még nincs, és játékmenetet augusztus 10-én láthatunk a QuakeCononon. (Ha már itt vagyunk: június 18-án este hét óráig ingyenes a Steamen a Quake: Champions – adjuk a könyvtárunkhoz, és ott is marad!)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu