Erősen épít az Xbox One X erejére a Metro: Exodus

A Deep Silver Globális Brand Menedzsment részlegének feje, Huw Beynon szerint a Metro: Exodus olyan dolgokat tud megvalósítani az Xbox One X erejének köszönhetően, ami valószínűleg nem lenne elérhető más platformokon.

Huw Beynon-t az Officical Xbox Magazine interjúvolta meg még, mely beszélgetésből kiderült, hogy az Xbox One X ereje új utakat nyit meg a fejlesztők számára. Huw a következőket nyilatkozta:

„Általánosságban véve a 4A célja mindig is az volt, hogy az utolsó csepp erőforrást is kisajtolják azon hardverekből, melyekre építenek.

Az Xbox One X lehetővé teszi számunkra, hogy néhány olyan dolgot valósítsunk meg, amelyekben nem vagyok biztos, hogy más hardveren kivitelezhetőek lennének. Hogy egy példát is mondjak, natív 4K-ban fut a játékunk Xbox One X-en, mindemellett pedig a HDR-t is támogatja. Biztos vagyok abban, hogy jól fog kinézni minden platformon, de abban viszont nagyon biztos vagyok, hogy Xbox One X-en még jobban fog kinézni.”

Az azért eléggé nyilvánvaló, hogy Beynon itt csak a konzolokra gondolt – a Metro fejlesztői mindig is igyekeztek kitolni a PC-s határokat, az új részbe pedig a NVIDIA által erősen promózott technológia, a valós idejű ray-tracing is be fog kerülni.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu