Jelentős frissítést kapott a Middle-earth: Shadow of War

A Monolith továbbra is támogatja a játékát, most éppen a játék végződését dolgozták át többet között.

A Shadow of War a megjelenése után elég nagy botrányt kavart, ugyanis a játék definitív végződését a fejlesztők egy hosszú és nagyon durván grind-heavy szakasz mögé zárták, amit leginkább csak mikrotranzakciók vásárlásával lehetett kikerülni. Annak idején nekem is ez voltam az egyik fő kritikám a játékkal szemben megannyi játékossal egyetemben.

Pár hónapja a rajongói nyomásra reagálva (meg feltehetően arra, hogy a mikrotranzakciók már úgyse nagyon hoznak pénzt, mert lecsengett a játék körül láz) a fejlesztők teljes mértékben kiszedték a mikrotranzakcikókat a játékból, az endgame szekciót pedig újrabalanszolták, emellett behozták annak a lehetőségét, hogy képezni tudjuk az orkjainkat.

Most egy újabb patch érkezett a játékhoz, mely magával hoz egy epilógust a történethez, mely által jobban megérthetjük, mi is történt a játék végét követően – ebben Dark Talion, a Witch King és Ella-Larana narrácciója segít.

Az új frissítés emellett érint a játékmenetet is: kapunk új képességeket, melyekkel például feléleszthetjük a holtakat és akár különböző szörnyeket is megidézhetünk, továbbá nőtt a szintlimit is 80-ról 85-re, ráadásul maga a szintlépés is gyorsabb lesz. Végül pedig megkapjuk a Nazgulok maszkjait is jutalomként.

Forrás: 3DJuegos

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu