Új játék bejelentésére készül az SNK

Az SNK megismételheti azt, amit három évvel ezelőtt tett – a történelem tényleg ismétli önmagát.

A 2015-ös Tokyo Game Show-t megelőző Sony-rendezvényen ugyanis az SNK (ami akkor még SNK Playmore néven futott) bejelentette a The King Of Fighters XIV-et, ami végül 2016 nyarán meg is jelent. Nos, most úgy tűnik, hogy hasonló felállásra készül a cég.

A weboldaluk ugyanis egy új SNK játék bejelentésére készül, és mivel angol nyelvű szöveg is olvasható itt (A New Dawn Rises – Új nap ébred, egy kicsit szabadabb fordításban), nem sok az esélye annak, hogy valamilyen Japán-exkluzív címről legyen szó. Egy visszaszámláló óra is van a site-on, és ez szeptember tizedikén, japán idő szerint este hét órakor (ez nálunk pont dél lesz) fog a nullára érni.

Az pont harminc perccel a PlayStation Lineup Tour kezdete után van, így arra készülhetünk, hogy az SNK a Sony előadása során fogja bemutatni a következő nagyobb játékát, ami valószínűleg a tizenötös római számmal ellátott The King of Fighters lesz.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV