PlayStation Plus: mit kapunk decemberben? [VIDEO]

Az év utolsó PlayStation Plus-kínálata vajon üt-e, vagy csalódunk benne?

A PlayStation 4-esek a SOMÁt, illetve az Onrusht kapják, úgyhogy a Frictional Games horrorjátéka, és a Codemastershez szegődött MotorStorm alkotóitól (akik korábban az Evolutionnél tették magasra a mércét) egy kis árkád versenyzés jár majd a karácsonyi bejgli mellé. A PlayStation 3-ra a Steredenn és a Steins;Gate érkezik, míg a PlayStation Vitára a Papers, Please, illetve az Iconoclasts jön. Ezúttal csak egy játék cross-buy, mégpedig az Iconoclasts.

Nem túlzás kijelenteni, hogy az év végére ez bizony eléggé gyenge eresztés. Tény, az Onrush egy idén megjelent játék, de ettől függetlenül decemberben láttunk sokkal erősebb kínálatot.

A játékok jövő hét kedd/szerdáján fogják leváltani a novemberi játékkínálatot és január elsejéig lesznek játszhatóak, de ezeket a játékokat látván mondhatnánk, hogy érdemes lenne azokkal maradni.

Forrás: PlayStation Blog

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu