Zac Efron a híres gyilkos: Ted Bundy szerepében – új képek!

MOZI HÍREK – A 2019-es Sundance fesztiválon mutatják be a sorozatgyilkos életét feldolgozó filmet, két új képet is láthatunk belőle.

Az Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile című filmet idén, év elején jelentették be, azóta a film már elkészült és Zac Efron, a film főszereplője most két képet is osztott meg a 2019-es Sundence filmfesztiválon bemutatandó filmből. A képeken is látszik, hogy Efron elképesztően hasonlít a rendkívül sármos, ám annál kegyetlenebb sorozatgyilkosra, pedig eleinte egyáltalán nem rá gondoltak a film készítői főszereplőnek.

Az egyik képen Bundy-t egy hatalmas késsel a kezében láthatjuk, amint éppen annak a gyerekének vágja a tortát, aki akkor fogant meg, amikor Bundy éppen börtönbüntetését töltötte, attól a feleségétől, akinek kezét a gyilkos egy per során kérte meg. (Ezek mind valós történések.) Az egyébként ártatlannak tűnő kép mindezek tükrében nem kicsit hátborzongató.

A filmfesztivál egyébként január 24-től február 3-áig tart, szóval egész bizonnyal kiszivároghatnak információt, vagy akár kritikák is készülhetnek a sorozatgyilkosos filmről. A tényleges moziba kerülésről még nincs információ. Alant pedig egy korábbi képet is megosztunk veletek: ezen a Zac Efron által Instagramon megosztott képen abban az ikonikus bogárhátú Volkswagenben ül, amelyet a gyilkosságokhoz is használt és amelynek eredetije azóta az USA-ban van kiállítva egy bűnügyi múzeumban.

 

View this post on Instagram

 

#BugLife #behindthescenes ?

A post shared by Zac Efron (@zacefron) on

Az Extremely Wicked egyébként Elizabeth Kloepfer szemszögéből meséli el a film eseményeit, aki Ted Bundy barátnője volt, nagyon hosszú ideig. Bár végül ő maga adta fel a rendőrségen, amíg együtt voltak, fogalma sem volt, hogy Bundy gyilkos. Úgy jött csak rá, hogy furcsa tárgyakat és nyomokat talált a házban és akkor kezdett gyanakodni. Végül miután Bundy egy-két éjszakát nem töltött otthon, akkor látott meg egy rendőrségi fantomképeket, mely alapján sikerült beazonosítania a gyilkost, aki saját élettársa volt. Bundy egyébként Kloepfert sosem bántotta, viszont párszor megfenyegette.

Akik ismerték Ted Bundy-t, rendkívül sármos, jóképű, finom modorú és karizmatikus férfinak tartották. Semmilyen külső jele sem volt annak, hogy Bundy erőszaktevő, sorozatgyilkos és nekrofil. Mindössze az volt furcsa nála, hogy mindenkivel rendkívül bizalmatlan volt.

Bundy „mindössze” harminc nő meggyilkolását vallott be, de sokan úgy gondolják, hogy ez a szám sokkal magasabb. Két különböző per során kapott életfogytiglant, de kétszer is sikerült megszöknie. Végül az utolsó elfogatása után 1989-ben, január 24-én, 42 éves korában végezték ki.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu