Tekken 7: egy népszerű sorozatból ugrik át egy karakter! [VIDEO]

Egy televíziós sorozat karaktere fog a Bandai Namco játékában feltűnni.

A Tekken World Tour döntője során árulták el a fejlesztők, hogy miként bővítik a második évadban tovább a 2017 nyarán megjelent, Unreal Engine 4-et használó Tekken 7-et. A legnagyobb meglepetés Negan, aki a The Walking Dead TV-sorozatból ruccan át! A videója ráadásul egy kis utalás a sorozat egyik hírhedt jelenetére. Ez remek ötlet lett:

Három másik karaktert is megerősítettek – ők mind a Tekken-széria korábbi részeiben már láthatóak, irányíthatóak voltak. Armor Kingről, Craig Mardukról, illetve Julia Changról van szó – Julia az Armor King trailer végén bukkan fel és kerül megerősítésre.

Armor King és Marduk már most is játszható karakter (elvileg december 4-ére ígérte a Bandai Namco), de Negan és Julia megjelenési dátuma még nem ismert. Harminc dollárba/euróba (~10 ezer forint) kerül a második évad, és ezeken a karaktereken túl a már megérkezett Anna Williams és Lei Wulong is a elérhetővé válik ennyi pénzért. (Kicsit húzós talán az ár.)

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu