Igazi retrójátékot kapott az ŰrDongó

MOZI HÍREK – Aki még emlékszik a Közveszélyes Munkakerülő nevű flashjtáék-blogra, most elmorzsolhat egy nosztalgikus könnycseppet a szeme sarkában.

A Paramount stúdió kijött egy szuper retró flashjátékkal, amelyben ŰrDongóként küzdhetünk a különféle ellenfelekkel a régi szép munkakerülős idők tiszteletére. A stúdió egyébként új szuperfilmjét, az ŰrDongót támogatja ezzel, a retróhangulatot pedig az okozza, hogy a produkció eredettörténetet mesél el, azaz visszamegy a Transformers-történelem kezdetére, a nyolcvanas évekbe, amikor a sárga robot megérkezik a Földre. ŰrDongó egy lázadó kamaszlánnyal, Charlie-val (Hailee Steinfeld) köt barátságot, hogy együtt küzdjenek az őket harcoljanak a gonosz intergalaktikus robotok és a földi katonák ellen.

A játék itt érhető el.

Hasonlóan ötletes a film interaktív honlapja, ahol 360 fokban körbefordulva felfedezhetjük azt a garázst, amelyben a film elején ŰrDongó rejtőzik, sárga Volkswagen Bogárnak álcázva magát.

A stúdió azt reméli, hogy a film sikere új lendületet ad a több mint egy évtizede futó Transformers-sorozatnak, megtartván a régi rajongókat, miközben újakat is meghódít.

(Bumblebee – hazai bemutató: 2018. december 20.)

Forrás: UIP-Duna Film

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu