Mennyi esélye van egy Demon’s Souls remasternek?

Hidetaka Miyazaki, a FromSoftware elnöke a GameInformernek elmondta a választ.

„Amikor írsz, és visszanézel a korábbi munkásságodra, azt gondolod, hogy „úristen, mit gondoltam?”. Nem vagyok kínos helyzetben miatta, csak nem szeretek a korábbi munkásságomra tekinteni,” mondta Miyazaki, aki hozzátette, hogy a Demon’s Souls jogai a Sony Interactive Entertainmentnél vannak, így rajtuk múlik a felújítás. (Eredetileg 2009-ben jelent meg PlayStation 3-ra.)

„Ha ez egy olyan stúdió lenne, ami igazán szerette az eredetit, és valóban szívüket-lelküket adnák a remasterbe, akkor élvezném azt, de ez eléggé bonyolult, mert jó emlékeim vannak [az eredetiről]. Egy remasterről gondolkodni olyan érzés mintha lepkék lennének a gyomromban, és kicsit ideges leszek… de megértem, hogy sok játékos és rajongó van, aki imádja a Demon’s Soulst, szóval ha egy olyan stúdió végezné a remasterelést, ami imádta az eredetit, akkor nem lenne vele problémám. Ez volt az első akció-fantasy játék, amit megalkottam, vagy amit rendezőként készítettem. Szép emlékeim vannak róla, de nem az én reszortom beszélni arról, hogy lesz-e remaster belőle,” tette hozzá Miyazaki.

Elég lenne egy olyan stúdió kezébe adni a munkálatokat, akik eléggé jártasak a remasterelésben. Bluepoint Games? Ők voltak tavaly például a Shadow of the Colossus PlayStation 4-es kiadásának fejlesztőcsapata (a Sony japán stúdiója pedig segített nekik).

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu