Már a PlayStation 5-re koncentrál a Sony!

Daniel Ahmad, a Niko Partners elemzője szerint a japán cég bár még rendelkezik be nem jelentett PlayStation 4-es játékokkal, már „négyről ötre ugrottak”.

A ResetErán posztolta az elemző a jelentését, amiben elmondta, hogy a Sony 2019 első felére már rögzítette a PlayStation 4-es megjelenéseket, ám a második félév még nincsen eldöntve. Hozzátette, hogy a Sony még rendelkezik first-party PS4-es címekkel, amik még nem lettek bejelentve, továbbá már létező franchise-okhoz köthetőek ezek. Ettől függetlenül a Sony többnyire már átállt a PlayStation 5-re.

Ahmad megerősítette, hogy „a PlayStation 5-ös fejlesztőkészletek (devkitek) már kinn vannak” a külsős, third-party fejlesztőknél, és „remek dolgokat hallott róluk”, ám szerinte egyhamar nem fogunk többet hallani róluk még egy kis ideig. Ezt alátámasztja a DigitalFoundry videója is: szerintük léteznek a PS5-ös devkitek, de a konzollal kapcsolatos információk még messze vannak.

Jason Schreier, a Kotaku írója szerint a PlayStation Meetinggel kapcsolatos emailek, képek nem valódiak, így a február 20-ára tervezett rendezvény nem létezik, kitaláció az egész.

Úgyhogy a PlayStation 5 bejelentésére nagy eséllyel még legalább fél évet várnunk kell, ha nem többet.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu