Menu

Már a PlayStation 5-re koncentrál a Sony!

Daniel Ahmad, a Niko Partners elemzője szerint a japán cég bár még rendelkezik be nem jelentett PlayStation 4-es játékokkal, már „négyről ötre ugrottak”.

A ResetErán posztolta az elemző a jelentését, amiben elmondta, hogy a Sony 2019 első felére már rögzítette a PlayStation 4-es megjelenéseket, ám a második félév még nincsen eldöntve. Hozzátette, hogy a Sony még rendelkezik first-party PS4-es címekkel, amik még nem lettek bejelentve, továbbá már létező franchise-okhoz köthetőek ezek. Ettől függetlenül a Sony többnyire már átállt a PlayStation 5-re.

Ahmad megerősítette, hogy „a PlayStation 5-ös fejlesztőkészletek (devkitek) már kinn vannak” a külsős, third-party fejlesztőknél, és „remek dolgokat hallott róluk”, ám szerinte egyhamar nem fogunk többet hallani róluk még egy kis ideig. Ezt alátámasztja a DigitalFoundry videója is: szerintük léteznek a PS5-ös devkitek, de a konzollal kapcsolatos információk még messze vannak.

Jason Schreier, a Kotaku írója szerint a PlayStation Meetinggel kapcsolatos emailek, képek nem valódiak, így a február 20-ára tervezett rendezvény nem létezik, kitaláció az egész.

Úgyhogy a PlayStation 5 bejelentésére nagy eséllyel még legalább fél évet várnunk kell, ha nem többet.

Forrás: WCCFTech

Spread the love

NAPI COSPLAY BABE: Elf lány (Warcraft)

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu