Elkészült a Days Gone!

A Sony Interactive Entertainment Bend Studio játékának mesterlemeze elkészült, indulhat a lemezes kiadás gyártása.

A SIE Bend a Twitteren ezt írta: „A csapatunk összehozta! A Days Gone arany lett. Kifejezetten egy élmény volt, és alig várjuk, hogy április 26-án átélhessétek a játékunkat!”, és itt azért jó másfél hónappal a megjelenés előtt kezdődött meg a sokszorosítás, így addig a hölgyek-urak biztosan még dolgozni fognak az első napi patchen (mostanában ez azért megszokott).

A SIE Bendtől legutóbb 2011/2012-ben láthattunk játékokat (mégpedig a PlayStation Vitán) – az Uncharted: Golden Abyss nyitócím mellett egy kártyajátékot hoztak össze Uncharted: Fight for Fortune címmel.

A Days Gone a 2019-es év első komolyabb AAA PlayStation 4-exkluzív játéka lesz, és eredetileg ez is február 22-én jött volna ki, de a Sony okosan arrébb rakta áprilisra Deacon St. John túlélő kalandjait, ami szerencsés időzítés lehet (hiszen a God of War is ekkortájt jött ki tavaly, és lám, mekkora siker lett…).

A Days Gone április huszonhatodikán fog világszerte megjelenni, kizárólag PlayStation 4-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu