Menu

Már az ösztöndíjnál tart az Apex Legends!

A Respawn battle royale játékának másfél hónap sem kellett, hogy ezt az elismerést összehozza.

Az Egyesült Államok Massachusetts államában található Becker egyetem egy új ösztöndíjprogramot jelentett be. A programhoz köthető eSport-rendezvényen a legjobb eredményt felmutató Apex Legends-játékosok ötezer dollárban (kb. másfél millió forintnyi összegben) részesülhetnek.

A Becker a Team Genjivel és a Helix Esportsszal fogott össze a program érdekében. A Helix április elején egy amatőr Apex Legends-bajnokságot rendez New Jersey államban, és a Team Genji helyileg elemezni fogja az eredményeket. A legjobbak – ha erre az egyetemre jelentkeznek és felveszik őket – megkapják az ösztöndíjat, sőt, ősszel már a Becker saját Apex Legends-csapatának tagjai is lehetnek. További részleteket itt találhatunk – persze nekünk ilyesmire sok esélyünk nincs… de meglepő, hogy egy viszonylag új játék ilyen gyorsan eljutott az ösztöndíjig!

Szóval az Electronic Arts legalább ezzel szerezhet profitot, amit valószínűleg az Anthemen elbukhatott (nem tartjuk valószínűnek, hogy a kitűzött eladási célt teljesítheti a BioWare játéka…).

Forrás: GameSpot

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu