Már az ösztöndíjnál tart az Apex Legends!

A Respawn battle royale játékának másfél hónap sem kellett, hogy ezt az elismerést összehozza.

Az Egyesült Államok Massachusetts államában található Becker egyetem egy új ösztöndíjprogramot jelentett be. A programhoz köthető eSport-rendezvényen a legjobb eredményt felmutató Apex Legends-játékosok ötezer dollárban (kb. másfél millió forintnyi összegben) részesülhetnek.

A Becker a Team Genjivel és a Helix Esportsszal fogott össze a program érdekében. A Helix április elején egy amatőr Apex Legends-bajnokságot rendez New Jersey államban, és a Team Genji helyileg elemezni fogja az eredményeket. A legjobbak – ha erre az egyetemre jelentkeznek és felveszik őket – megkapják az ösztöndíjat, sőt, ősszel már a Becker saját Apex Legends-csapatának tagjai is lehetnek. További részleteket itt találhatunk – persze nekünk ilyesmire sok esélyünk nincs… de meglepő, hogy egy viszonylag új játék ilyen gyorsan eljutott az ösztöndíjig!

Szóval az Electronic Arts legalább ezzel szerezhet profitot, amit valószínűleg az Anthemen elbukhatott (nem tartjuk valószínűnek, hogy a kitűzött eladási célt teljesítheti a BioWare játéka…).

Forrás: GameSpot

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu