A Nintendo Direct és az Inside Xbox példáját követi a Sony!

Az elnevezés bár nem éppen találó (lehetett volna jobb is…), de legalább a japán cég követi a két riválisa példáját.

A Sony Interactive Entertainment a PlayStation Blogon bejelentett egy új videósorozatot, a State of Play-t (magyarul ez kb. úgy fordítható, hogy A Játék Állapota), amiben új/érkező PlayStation 4-es és PlayStation VR-os játékokból láthatunk új trailereket, játékmenetet, vagy akár itt kerülhetnek azok bejelentésre. (Ilyesmit készít ugye a Nintendo a Nintendo Directtel, továbbá a Microsoft az Inside Xbox-szal.)

Az első rész „csak a kezdet – a State of Play az év során visszatér több hírrel és bejelentéssel” a poszt szerint, és az első rész március 25-én, magyar idő szerint este tíz órakor fog kezdődni. Az adást YouTube-on, Twitchen, Facebookon, Twitteren, és a japán nyelvet ismerőknek a japán PlayStation Blogon is figyelemmel lehet követni majd.

Majd meglátjuk, hogy mit hoz össze elsőre a Sony – ha lesz ott érdekesség, huszonhatodikán visszatérünk rá a hírekben.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu