Két neves személlyel erősít a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 stábja!

Egyre reményteljesebbnek tűnik a néhány napja bejelentett Vampire: The Masquerade – Bloodlines folytatása.

Chris Avellone a Twitteren jelentette be, hogy bizony ő is dolgozik a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2-n. Így az RPG-kben jártas író újabb játékot karcolhat fel az egyre terjedelmesebb listájára, és ne feledjük, hogy Avellone a Star Wars: Jedi Fallen Orderbe és a System Shockba is besegít(ett), és a Dying Light 2 narratívtervezői posztja is az övé… úgyhogy Avellone, aki korábban például a Fallout 2 tervezője is volt, továbbra is népszerű felbérelhető egyén a játékiparban.

Rik Schaffert se hanyagoljuk el – ő az első Vampire: The Masquerade – Bloodlines eredeti taktusainak zeneszerzője. (Itt bele is lehet hallgatni abba, hogy mit hozott össze már közel másfél évtizede.) Egy külföldi streamer, aki Outstar néven fut, rákérdezett Schaffernél, hogy visszatér-e zenét írni a folytatásba. A válaszában azt írta, hogy „Egy órányi zenével járultam hozzá a soundtrackhez. Én vagyok a fő szerzője. Egy évnél is többet dolgoztam rajta. Te tudod meg először ezt. Most már beszélhetsz róla nyilvánosan, mivel a játékot bejelentették. Az eredeti soundtrack novemberben jön az iTunesra… :)”.

Ezzel tehát a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2-n nem csak az első rész fő írója/kreatív elméje, Brian Mitsoda dolgozik, hanem Rik Schaffer is visszatért a zenével. Nem rossz. A játék amúgy 2020 első negyedévében érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. (Akkor nem lesz korai a soundtrack megjelenése? A Devil May Cry 5 esetében majdnem két héttel a játék után jött ki az…)

Forrás: PCGamer, PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu