Menu

Két neves személlyel erősít a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 stábja!

Egyre reményteljesebbnek tűnik a néhány napja bejelentett Vampire: The Masquerade – Bloodlines folytatása.

Chris Avellone a Twitteren jelentette be, hogy bizony ő is dolgozik a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2-n. Így az RPG-kben jártas író újabb játékot karcolhat fel az egyre terjedelmesebb listájára, és ne feledjük, hogy Avellone a Star Wars: Jedi Fallen Orderbe és a System Shockba is besegít(ett), és a Dying Light 2 narratívtervezői posztja is az övé… úgyhogy Avellone, aki korábban például a Fallout 2 tervezője is volt, továbbra is népszerű felbérelhető egyén a játékiparban.

Rik Schaffert se hanyagoljuk el – ő az első Vampire: The Masquerade – Bloodlines eredeti taktusainak zeneszerzője. (Itt bele is lehet hallgatni abba, hogy mit hozott össze már közel másfél évtizede.) Egy külföldi streamer, aki Outstar néven fut, rákérdezett Schaffernél, hogy visszatér-e zenét írni a folytatásba. A válaszában azt írta, hogy „Egy órányi zenével járultam hozzá a soundtrackhez. Én vagyok a fő szerzője. Egy évnél is többet dolgoztam rajta. Te tudod meg először ezt. Most már beszélhetsz róla nyilvánosan, mivel a játékot bejelentették. Az eredeti soundtrack novemberben jön az iTunesra… :)”.

Ezzel tehát a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2-n nem csak az első rész fő írója/kreatív elméje, Brian Mitsoda dolgozik, hanem Rik Schaffer is visszatért a zenével. Nem rossz. A játék amúgy 2020 első negyedévében érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. (Akkor nem lesz korai a soundtrack megjelenése? A Devil May Cry 5 esetében majdnem két héttel a játék után jött ki az…)

Forrás: PCGamer, PCGamer

Spread the love

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu