Játékot kap Gollam: érkezik a The Lord of the Rings: Gollum!

A Daedalic Entertainment (akiktől a Deponia-sorozaton túl a pl. a The Dark Eye-sorozatot láttuk fejlesztőként, kiadóként pedig mást is kiadtak) bejelentette, hogy készül egy olyan Gyűrűk ura-játék, ami Gollamra koncentrál (Szméagolként is ismerhetjük…). Ez bizony igencsak bátor lépés – belőle nehezen tudunk elképzelni játékot, de – ahogy azt sokszor említettük már – az emberi kreativitás nem ismer határokat…

Műfajilag akció-kaland lesz, és történetileg a könyveket és filmeket megelőzi. Már a birtokában lesz A Gyűrű. Ez a játék az első lesz a Daedalic Entertainment és a Middle-earth Enterprises megállapodásban – úgyhogy a The Lord of the Rings: Gollum csak a kezdet lehet: már most tervbe vettek további játékokat, így még több spin-off készülhet Tolkien munkásságából.

Az Unreal Engine-t használni tervező The Lord of the Rings: Gollum megjelenését 2021-re tűzték ki. Célplatformok? PC, illetve „az akkortájt releváns összes konzol”, ami nagy eséllyel a next-gen PlayStationt, a next-gen Xbox-ot, és valószínűleg egy izmosabb kiadású (és a héten már pletykált…) Nintendo Switchet takarja. (Esetleg még a Google Stadiát is.)

Kíváncsiak leszünk arra, hogy mi lesz ebből. Carsten Fitchelmann, a Daedalic vezérigazgatója szerint nem akarnak túlzottan hiper-realisztikus játékot csinálni…

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu