Borderlands 3 (?) trailer, bejelentés! Itt a Mask of Mayhem! [VIDEO]

A Gearbox elvileg holnap este hétkor további információkkal is szolgál majd este hétkor, a PAX East rendezvény keretében.

Már egy jó ideje folytak a találgatások egy esetleges Borderlands reboot, vagy Borderlands 3-mal kapcsolatban, amelyről végre a PAX East rendezvény keretében rántották le a leplet. A GearBox konkrétan egy másfél perces bemutató teaser trailer keretében korbácsolta fel a kedélyeket, amely pusztán az előfutára a további információdömpingnek, melyre ma este számíthatunk.

A teaser címe konkrétan Mask of Mayhem, amely ugyan játékmenetet még nem villant fel, azonban a játék vizuális világára már lehet tippelni belőle, illetve a játék bizonyos szereplői is fel-feltünedeznek benne.

A cég egyelőre holnap este hétre ígéri a Gearbox bemutatóját, ahol élőben láthatjuk majd a Gearbox konferenciát a PAX East-en, ahol még többet megtudhatunk majd az új FPS-ről, amely nagy eséllyel a looter-shooter vonalat viszi majd tovább. Hogy most konkrétan a Borderlands melyik részéről lesz szó, azt este megtudhatjuk…

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu