Menu

Days Gone: nem ússzuk meg hatalmas első napi patch nélkül! [VIDEO]

Manapság már tényleg nincsen AAA játék terjedelmes patch nélkül, amit fel kell szépen pakolni a megjelenés napján – ez alól a Days Gone, a Sony Interactive Entertainment Bend Studio játéka sem kivétel.

A Redditen van egy poszt, amiben valaki elárulta, hogy az Amazon idejekorán kivitte neki a Days Gone-t, és ő neki is állt a játék telepítésének. Lőtt is egy képet egy patchről, ami viszont eléggé meglepő méretű még úgy is, ha esetleg gyors netünk lenne… az 1.03-as patch ugyanis – ha hihetünk a képnek – 23,77 GB. Az pedig eléggé nagy. Hát még maga a játék a 91 gigájával. Nem lesz kicsi, annyi szent… Nos, de bővülni fog a játék a megjelenés után, de erről csak az ugrás után lesz szó – addig is íme egy TV-reklám, a címe „Egy töltény”.

A PlayStation Blogon a SIE Bend írt arról, hogy miként tervezi bővíteni a Days Gone-t a megjelenés után. Lesz például egy új nehézségi szint, a Survival. „A túlélő nehézségi mód próbára teszi a játékosokat úgy, hogy a történetet nagyobb nehézségi szinten, Survival Vision és fast travel nélkül, egy immerzív, térképet és jelzőket eltávolító HUD-dal kell végigjátszaniuk. Minden módosítás és finomhangolás úgy lett megtervezve, hogy a játékosok jobban elmerülhessenek [a játékban], és feszültebbnek érezzék magukat, hogy ez a legjobb túlélő élmény lehessen.” Szóval teljesen magunkra maradunk, segítség nélkül. Nem egyszerű, és a Survival Vision nélkül kizárólag a saját érzékeinkre kell hagyatkoznunk… szóval, és ingyenes lesz ez a DLC!

De lesznek ezen túl heti kihívások is! „Júniustól minden héten egy új Bike (motoros), Horde (hordás), vagy Combat (küzdő) kihívás jelenik meg, amivel még inkább lemérhetik a játékosok a tudásukat. Ezek a kihívások a Days Gone fő játékelemeiből merít, és egyedi módon megcsavarja őket, hogy extra tárgyakra és jutalomra lehessen szert tenni. […] A Survival nehézségi szint és a kihívások teljesítése nem lesz haszontalan – a játékosok új trófeákat és egyedi, a fotó módban bemutatható motorskineket szerezhetnek, amivel bizonyíthatják, hogy ők talpraesett túlélők a Days Gone-ban.” Azaz így próbálja a Sony visszacsalogatni a játékosokat a Days Gone végigjátszása után.

A Days Gone április 26-án jelenik meg, kizárólag PlayStation 4-re.

Forrás: WCCFTech, Gematsu

days gone day one patch 1.03

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu