Days Gone: nem ússzuk meg hatalmas első napi patch nélkül! [VIDEO]

Manapság már tényleg nincsen AAA játék terjedelmes patch nélkül, amit fel kell szépen pakolni a megjelenés napján – ez alól a Days Gone, a Sony Interactive Entertainment Bend Studio játéka sem kivétel.

A Redditen van egy poszt, amiben valaki elárulta, hogy az Amazon idejekorán kivitte neki a Days Gone-t, és ő neki is állt a játék telepítésének. Lőtt is egy képet egy patchről, ami viszont eléggé meglepő méretű még úgy is, ha esetleg gyors netünk lenne… az 1.03-as patch ugyanis – ha hihetünk a képnek – 23,77 GB. Az pedig eléggé nagy. Hát még maga a játék a 91 gigájával. Nem lesz kicsi, annyi szent… Nos, de bővülni fog a játék a megjelenés után, de erről csak az ugrás után lesz szó – addig is íme egy TV-reklám, a címe „Egy töltény”.

A PlayStation Blogon a SIE Bend írt arról, hogy miként tervezi bővíteni a Days Gone-t a megjelenés után. Lesz például egy új nehézségi szint, a Survival. „A túlélő nehézségi mód próbára teszi a játékosokat úgy, hogy a történetet nagyobb nehézségi szinten, Survival Vision és fast travel nélkül, egy immerzív, térképet és jelzőket eltávolító HUD-dal kell végigjátszaniuk. Minden módosítás és finomhangolás úgy lett megtervezve, hogy a játékosok jobban elmerülhessenek [a játékban], és feszültebbnek érezzék magukat, hogy ez a legjobb túlélő élmény lehessen.” Szóval teljesen magunkra maradunk, segítség nélkül. Nem egyszerű, és a Survival Vision nélkül kizárólag a saját érzékeinkre kell hagyatkoznunk… szóval, és ingyenes lesz ez a DLC!

De lesznek ezen túl heti kihívások is! „Júniustól minden héten egy új Bike (motoros), Horde (hordás), vagy Combat (küzdő) kihívás jelenik meg, amivel még inkább lemérhetik a játékosok a tudásukat. Ezek a kihívások a Days Gone fő játékelemeiből merít, és egyedi módon megcsavarja őket, hogy extra tárgyakra és jutalomra lehessen szert tenni. […] A Survival nehézségi szint és a kihívások teljesítése nem lesz haszontalan – a játékosok új trófeákat és egyedi, a fotó módban bemutatható motorskineket szerezhetnek, amivel bizonyíthatják, hogy ők talpraesett túlélők a Days Gone-ban.” Azaz így próbálja a Sony visszacsalogatni a játékosokat a Days Gone végigjátszása után.

A Days Gone április 26-án jelenik meg, kizárólag PlayStation 4-re.

Forrás: WCCFTech, Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu